PIŠTOLJ ZA SAPUNICU PLAVA LOKOMOTIVA

SKU LT5030 Kategorija Brand:

65,00 kn 55,25 kn

Nema na zalihi

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Pištolj za mjehuriće od sapunice
Lokomotiva Plavi pištolj za sapunicu je igračka koja će se svidjeti svakom djetetu – i dječacima i djevojčicama. Poigravanje s njegovom uporabom omogućuje vam da se divite duginim mjehurićima sapuna koji lebde u zraku, a koji prekrasno svjetlucaju u raznim bojama. Ovaj pištolj ima mnogo prednosti: zabavu sa zvukovima čini ugodnijom, a u vremenu kada čovjek može stvoriti samo jedan mjehurić pomoću klasičnog seta, ovaj pištolj može ih napraviti na desetke.

Set za izradu mjehurića od sapunice sastoji se od:
– pištolja u obliku lokomotive
– 2 rezervne tekućine.

Konstrukcija predstavljene igračke kombinira konstrukcijske karakteristike pištolja s dizajnom vezanim za vlakove. Velika prednost su specijalni efekti u obliku zvukova koji se aktiviraju pritiskom na okidač. Rukovanje pištoljem je vrlo jednostavno, prikazano je na poleđini ambalaže. Dovoljno je odviti poklopac boce s tekućinom, ukloniti zaštitu i priviti ga na pištolj. Svaki put kad pritisnete okidač, iz pištolja će početi izlaziti lijepi, šareni mjehurići sapuna.

Nakon završetka igre, odvrnite bocu s tekućinom i stavite je na sigurno mjesto. Inovativna formula tekućine čini njezin sastav sigurnim i netoksičnim, a mjehurići su izuzetno izdržljivi. Međutim, vrijedi se sjetiti da s vremena na vrijeme očistite pištolj. Da biste to učinili, odvrnite bočicu s tekućinom i obrišite je mokrom krpom. Ovaj postupak osigurat će da će igračka dugo služiti djetetu, pružajući mu fantastičnu zabavu.

Pištolj za mjehuriće od sapunice namijenjen je svoj djeci starijoj od 3 godine. Napaja se s 3 AA baterije od 1,5 V koje nisu bile u kompletu, ali njihovo odsustvo ne sprječava zabavu. Pištolj za mjehuriće ima CE certifikat , a njegova je proizvodnja sukladna normi EN 71, što jamči sigurnost uporabe. Lampa je pakiran u blister, što ga čini izgledaju vrlo estetski.

Dimenzije postavljenih elemenata :
– pištolj: 17,5 cm x 13 cm

Dimenzije paketa :
– 26 cm x 19 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PIŠTOLJ ZA SAPUNICU PLAVA LOKOMOTIVA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu