DRVENI ABAKUS TIGAR

SKU LT5306 Kategorije , Brand:

180,00 kn 153,00 kn

Nema na zalihi

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Drveni Abakus s brojevima
Pridobivanje djece da budu voljna učiti može biti jedan od izazovnijih zadataka s kojima će se suočiti većina roditelja i njegovatelja. Znamo tajnu koja će spriječiti djecu da se uopće osjećaju kaoda uče – igra je najbolji recept za to. Upoznajte fantastični set u potpunosti izrađen od prirodnog materijala, a to je drvo.

Svi elementi uključeni u set izrađeni su od drveta. Za njih ćete sigurno pronaći mnogo načina. S jedne strane, igračka će nas iznenaditi rotirajućim kockama i isprepletanjem, zahvaljujući kojem će mališan naučiti uskladiti odgovarajuće brojeve sa zbirkama životinja, dok će zahvaljujući preplitanju vježbati svoje ručne vještine. Kako ćete naučiti osnove matematike s djecom, ovisi samo o vašoj mašti.

Druga strana igračke je veliki abakus koji se sastoji od 7 redova zrnaca u boji. Svaka razina ima 10 linija različitih boja. Sada će učenje najjednostavnijih matematičkih operacija postati zabavno.

Komplet je namijenjen svoj djeci starijoj od 3 godine. Izrađen je od prirodnog, čvrstog materijala, što jamči sigurnu igru. Komplet za učenje brojanja razvija inteligenciju, maštu i koordinaciju djeteta i očiju. To je jamstvo izvrsne zabave u kombinaciji s učenjem. Drveni pribor za učenje upakiran je u estetsku, bijelu kutiju sa šarenim tiskom.

Dimenzije igračke: 22 cm x 17 cm
Dimenzije paketa: 22 cm x 18 cm x 22 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DRVENI ABAKUS TIGAR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu