DOMINO SA ŽIVOTINJAMA

SKU LT3691 Kategorije , Brand:

30,00 kn 25,50 kn

Nema na zalihi

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Domino je igra koju gotovo svi znaju. Predstavljamo fantastičnu verziju sa životinjama- dizajniranu posebno za djecu. Kao i u klasičnoj varijanti igre, koriste se pločice sa životinjskim slikama. Svaki od njih podijeljen je u dva kvadratna polja sa živopisnim životinjama i brojem od 0 do 6.

Set se sastoji od:
– 28 dvostrukih kockica,
– drvene kutije.

Predstavljena igra domina namijenjena je do četiri igrača. Njegova su pravila vrlo jednostavna: okrećite blokove sa slikama životinja na dno i pomiješajte. Sljedeći je korak odabir mališana koji će započeti igru ​​- možete ga odabrati na temelju dobi ili abecednog reda imena.

Tu započinje prava zabava . Sva djeca koja sudjeluju u igri odabiru kockice – po jednu pločicu ili odjednom u odgovarajućem broju – s četiri igrača, najviše 7. Djecu treba upozoriti da ne pokazuju svoje pločice drugim igračima. Pločice koje će ostati na stolu nazivaju se kupon.

Prethodno izvučeni igrač stavlja bilo koju od svojih pločica, a ostali dodaju svoje pločice prema utvrđenim pravilima: trebale bi se dodirivati ​​identičnom slikom. Ako bilo koji igrač nema pločicu za dodavanje prema ovom obrascu, uzima pločicu iz preostalog kupona na stolu. Ako se također ne podudara s pločicama, igrač uzima više pločica dok se ne odabere ispravnu ili dok se kupon ne potroši.

Kao što vidite, pravila domina vrlo su jednostavna i nekomplicirana, sva će ih djeca odmah shvatiti. Vjerujemo da je vrijedno odabrati takvu zabavu, jer se u nju može uključiti cijela obitelj, istovremeno se zabavljajući. Zanimljivo je da dobna ograničenja ovdje ne postoje – igru ​​može igrati trogodišnji mališan s djedom i svi će imati jednake šanse.

Predstavljena varijanta domino igre za djecu izrađena je od čvrste i nadasve izdržljivog drvenog materijala . Ove igračke se proizvode prema visokim stanardima koji jamče visoku kvalitetu zahvaljujući CE certifikatima. Igranje domina pozitivno će utjecati na poboljšanje pamćenja i percepcije, pomažući vam naučiti kreativno razmišljanje, strpljenje i sposobnost razvijanja pametne strategije.

Za djecu od 3 godine.

Dimenzije elemenata kompleta:
– kocke: 7,5 cm x 3,5 cm,
– kutija: 15,5 cm x 9 cm x 4 cm.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DOMINO SA ŽIVOTINJAMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu