O nama

Igračke.hr je nova web trgovina u Hrvatskoj.  Mi smo veseli tim koji nudi igračke za djecu od njihove najranije dobi do onih mališana koji su već sjeli u školske klupe. Radimo u vrlo dobrom okruženju te nam je zaista zadovoljstvo raditi zajedno. Odlučni smo i ozbiljni u svojim idejama i provedbi projekata, ali isto tako u posao unosimo i zabavu te na taj način još više doprinosimo poslovanju. Otvoreni smo za nove spoznaje, ideje i prijedloge te nastojimo kupcima pružiti uslugu kakvu oni žele, pa čak i nadmašiti njihova očekivanja.  Spremni smo na uvođenje promjena, jer brzim prilagodbama dolazimo do kupaca koji nam se vraćaju i to nam je velika nagrada.

U našem asortimanu možete pronaći plišane, plastične, edukativne i one sada jako tražene drvene igračke. Naglasak stavljamo upravo na drvene edukativne igračke pomoću kojih će vaši mališani razvijati svoju maštu, kreativnost, motoriku, pamćenje….Nastojimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca te se nadamo da će nam se sa svakom novom potrebom za igračkom redovito vraćati i redovito igrati sa svojim mališanima 🙂 

Omogućavamo svim korisnicima naše web trgovine  sigurnu i pouzdanu kupnju. Online sigurnost naših kupaca  nam je od velike važnosti. Uvijek nastojimo da Vaš paket što je brže moguće dođe na vama željenu adresu.  

Vrlo su nam važne povratne informacije kupaca. Stoga ćemo rado odvojiti i vrijeme za sve dodatne upite, komentare, iskustva, savjete kako bi zajednički još više unaprijedili kvalitetu poslovanja. Možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@sjajno.hr.  

Podaci o tvrtki:

Naziv: Oktan Nautika d.o.o.

Sjedište: Dr. Ante Šercera 2b, 10 000 Zagreb

OIB: 35058020452

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu -rješenje Tt-18/5975-2

Broj računa (IBAN): HR8524020061101045304 pri Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Temeljni kapital: 20.000,00 kn (kuna) uplaćen u cijelosti

Direktor: Siniša Đurinek